Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda düz ve kostak bir görünüm sunar.

Mat bir mimarida oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütflaşk esenlamayı başarmış olacaktır.

Hararetli antrasit rengi, meydanda antrasit rengine kıyasla oldukça hararetli bir renktir. Başat bir renk olamsının cihetı sıra gayrı yeğin renklerle bile enikonu bol bir şekilde kombinlenir.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar özge renklerle uyumlu bir renktir.

İşte antrasitin en intibak sağlamladığı renklerden biri olan gri ile yan yana tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile tam intibak yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit renkle uyumlu çok adetda renk bulunurken bunların beraberinde kullanımından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı sırasında harmoni bayağı önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan layihamları örgülabilir.

Antrasit renk aksesuarlar başka renklerle kolayca kombin edilebilir bu da soy sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü sağlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini istimal etmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta mutfak ve banyo dekorasyonunda sert tercih etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda ak pak ve nizamlı bir görünüm elde etmek isteseniz dahi kolayca kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme buyurmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi tutmak bağırsakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve erinçli bir hava oluşturur. Bu kombinasyon soy sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Şimdi, sülale dekorasyonunda gri ile yan yana kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri soy dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, kellelayalım!

The process generally sprey boya began with the chair proposing antrasit renk tonları a price that was close to the peşin market price for gold. Subsequently, each participating entity disclosed their limit orders

Konut dekorunda griye yakışan renkler arasında bittabi asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız sülale dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kabilinden renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

çağdaş yaşamanın en çok tercih edilen renkleri arasında makam yer berrak gri içi geniş bir hava esenlıyor. Koridorlara uygulanan en yavuz antrasit gri dekorasyon üç renk ortada kemiksiz gri rengi bulunuyor. Har bir muhit oluşturan kategorik gri renk mekanlara oylumlulik ve derinlik tıkızyor.

Farklı boyut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda sarplü bir hasiyet yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page